Ekm

Hedef YKS 2024 söyleşileri Murat SÖZEYATARLAR tarafından öğrencilerimize Türkoğlu İlçe Milli Eğitim konferans salonunda gerçekleştirildi. Sınav kaygısı ile başa çıkma, stres, doğru hedef nasıl olur? vb. konularda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Ekm

Okulumuzda 100. yıl etkinlikleri coşkuyla kutlanıyor. 100. yıl etkinlikleri kompozisyon yarışması, Kur'an-ı Kerim okumaları, spor etkinlikleri vs. alanlarda öğretmenler ve öğrenciler tarafından çeşitli alanlarda başladı.

Ekm

19 Ekim 2023 Perşembe günü Hedef YKS için öğrencilerimize sınav stresini azaltmak, sınavla ilgili rehberlik, moral ve motivasyon amaçlı Eğitim Koçu Murat SÖZEYATALAR tarafından " Gençlerle Sınav Söyleşisi " programı düzenlenecektir.

Eyl

Mevlid-i Nebi programı etkinlikleri okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanarak peygamber efendimizin doğum yıl dönümü anıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Sorumluluk Sınav Tarihleri

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI. TOPLANTI İSTİKLAL MARŞININ OKUNMASI İLE BAŞLADI. GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ. OKUL MÜDÜRÜ SAYIN MURAT BAZ 'IN İYİ DİLEKLERİ VE GÜZEL BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OLMASI TEMENNİSİYLE TOPLANTI BİTİRİLDİ.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı üniversite kazanan öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz. Emeği geçen başta Okul Müdürümüz Murat BAZ ve tüm Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyeti 6 Şubat depremi nedeniyle buruk bir şekilde gerçekleşmiştir. Depremde kaybettiğimiz 3 öğrencimiz başta olmak üzere depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve mezun ettiğimiz öğrencilerimize ise bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Mezuniyet programımıza katkı sunan, katılan tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize özellikle Okul Müdürümüz Murat BAZ'a teşekkür ediyoruz.

Programda okul birincimiz Rümeysa LİMON'a Okul Müdürü Murat BAZ tarafından plaket verildi.  Program yemek ikramı ile bitirildi.

Haz

HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİ YAYINLANMIŞ OLUP AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yaptığı organize ile bir grup öğrencimizi Kitap Fuarına götürdük.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından son sınıf öğrencilerimize yönelik Motivasyon Semineri düzenlendi

Ekm

Okulumuzda her Cuma sabahı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile güne başlıyoruz.