Eyl

AÇIK LİSE KAYITLARI 8 TARİHİNDE SONA ERİYOR...

Eyl

Yorucu ve verimli geçen mesleki çalışmaları kahvaltı ile taçlandırdık. Mesleki çalışmaların son günü öğretmen arkadaşların desteği ve katılımı ile düzenlenen kahvaltı programı güzel görüntülere sahne oldu.

Eyl

Öğrencilerimize Daha İyi hitap  edebilmek, duyurularımızı daha iyi yapabilmek için yaptırdığımız kürsü yerine takıldı.

İnşaatımız devam ediyor.

Eyl

İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sn Hacı BOZDOĞAN başkanlığında yapılan toplantıya tüm öğretmenlerimizle birlikte katıldık.

Eyl

2018/2019 eğitim Yılı Mesleki Çalışmaları renkli görüntülere sahne oldu. Öğretmenlerimizin yaptığı sunumlardan son derece müstefit ve mütefeyyiz olduk.

Eyl

Okulumuzun kıyafeti bu yıl da değişmedi. Rahatlığı ve görselliği nedeniyle öğrencilerimizin severek giydiği okul üniformamız bu yıl da kullanılacak.

Öğretmenlerimize Müjde

Eyl

Pansiyon başvuru sonuçları belli oldu

Eyl

Okulumuza takılan güvenlik kameraları okulumuzun güvenilirliğini bir kat daha arttırdı. Uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz güvenlik kameralarına nihayet kavuştuk. Takılan kameralar sayesinde okulumuzun açık ve kapalı tüm alanları 24 saat kayıt altına alınarak yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmiş oldu.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hacı BOZDOĞAN ve Milli Eğitim Şube Müdürleri okulumuzu ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Hacı BOZDOĞAN yeni eğitim öğretim yılında öğretmenlere büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek bu konuda öğretmen arkadaşlara güvendiğini öğretmen arkadaşların her türlü öneri ve fikirlerine açık olduğunu belirtti.