OKUL MÜDÜRÜ

MURAT BAZ

1976 Yılında Osmaniye ili Bahçe İlçesi Nohut Köyünde  doğdum.. İlk- Orta ve Liseyi Çeşitli okullarda okuyarak Kadirli İmam Haip Lisesinden mezun Oldum.

1999 Yılında  Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesi Mezunu Olarak Lisans eğitimimi tamamladım.

2003-2010 Yılları arasında Diyanet işleri başkanlığı Bünyesinde Din Görevlisi olarak çalıştım.

2010 Yılından itibaren ise Milli Eğitim Bakanlığında  Muş İli Kızılağaç yatılı Bölge Orta Okulu ve Kahramanmaraş İli Karacasu Çok Programlı Lisesinde Din Kültürü ve ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptım. 2016-2018 arasında ise Türkoğlu yatılı Bölge Ortaokulunda Müdür Başyardımcısı olarak görev yapmakta iken 18/08/2018 tarihinden itibaren Türkoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür olarak atandım. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açılan birçok Mahalli ve Merkezi Hizmet içi Kurslara katıldım.

Evli ve  Üç Çocuk  Babasıyım.

Kalbinde İman ve Vahiy Şuuru olan -Geleceği İlim ve Fenle inşaa etme hayali-hedefi olan nesiller yetiştirme arzusunu prensip olarak benimseyen biriyim…

Yayın: 04.09.2018 - Güncelleme: 18.07.2023 10:30 - Görüntülenme: 2178