HEDEF 2024

Mrt

Hedef YKS 2024 toplantısı  Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Öğretmeni  Aybüke Rabia ELMAS başkanlığında yapıldı. Toplantıya Tarih Öğretmeni Fatih YILDIRIM, Felsefe Grubu Öğretmeni Fatma GÜNEŞ, Coğrafya Öğretmeni Mehmet AKBIYIK, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hüseyin KÜÇÜK, Matematik Öğretmeni Gülseren SÜREK ve Biyoloji Öğretmeni Yıldız DEMİR katılmıştır. Sınava hazırlanan öğrencilerimizin başarılarının artırılması için gerekli çalışmaların yapılması kararlaştırılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimize Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışmanımız Aybüke Rabia ELMAS tarafından verimli çalışma teknikleri semineri verildi.

Mrt

MSÜ sınavı için Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmeni Aybüke Rabia ELMAS tarafından öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

TYT - AYT denemesi ile öğrencilerimizi YKS 'ye hazırlıyoruz.